Fenerbahçeli futbolculardan genç taraftarın yakınlarına taziye ziyareti

Fenerbahçeli futbolculardan genç taraftarın yakınlarına taziye ziyareti

Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesinde vefat eden sarı-lacvertli taraftar Koray Şener için, derbinin bitmesiyle birlikte Fenerbahçeli futbolcular ve yöneticiler hastaneye gitti.

Fenerbahçeli yönetici ve futbolcular, Galatasaray derbisi öncesi tribünde rahatsızlanarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren genç taraftar Koray Şener’in yakınlarına taziye ziyaretinde bulundu.  Fenerbahçeli yönetici ve futbolcular, Koray Şener’in ailesine başsağlığı dileklerini iletti.

Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisi için Kocaeli’den gelen Koray Şener, tribünde aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. Şener, hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. İlk yarı boyunca tribünde sessiz bir şekilde oturan Fenerbahçeli taraftarlar ise devre arasında stadı terk ederek Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesine gitmişti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.