Fenerbahçe'den tarihin en kötü ilk yarı performansı

Fenerbahçe'den tarihin en kötü ilk yarı performansı

Fenerbahçe, 1959'dan beri 2 puanlı sezonlar da dahil olmak üzere en az puan topladığı sezonu yaşıyor. Geçen yıl lig boyunca 30 puan kaybeden sarı-lacivertliler, bu yıl henüz 14 maçta 28 puan kaybetmiş durumda.

Son lig maçında evinde Kasımpaşa ile 2-2 berabere kalan Fenerbahçe, 14 haftanın geride kaldığı Süper Lig’de sadece 14 puan topladı ve küme düşme hattının 1 puan üzerinde yer aldı.

1959 yılından itibaren profesyonel olarak düzenlenen lig organizasyonlarında, 2 puanlı sistemde en kötü olduğu yıllarda 27 puan toplayan sarı-lacivertliler, bu yıl kalan üç maçını kazansa bile 23 puana erişebilecek.

Fenerbahçe, geçen yıl Aykut Kocaman yönetiminde 34 haftada toplam 30 puan kaybı yaşamış ve ligi ikinci sırada bitirmişti. Bu sezon ise sadece 14 haftada 28 puan kaybeden takım, bundan sonraki tüm maçlarını kazandığı takdirde geçen yıl topladığı puanı geçebilecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.