Fenerbahçe Tolgay Arslan'ı transfer etti

Fenerbahçe Tolgay Arslan'ı transfer etti

Fenerbahçe, Tolgay Arslan'la anlaştı. Arslan, “Dik duruşumla geldim bu aileye" dedi.

Fenerbahçe, Beşiktaş’ta forma giyen Tolgay Arslan’ın transfer etti.

Fenerbahçe’den yapılan açıklamada, “Kulübümüz, orta saha oyuncusu Tolgay Arslan ve kulübü ile yapılan görüşmeler sonucunda oyuncunun bonservisiyle transferi konusunda anlaşmaya varmıştır. Tolgay Arslan, 3.5 sezon ve sonrasında da 1 sezon opsiyonlu olmak üzere Sarı Lacivertli forma ile mücadele edecek” denildi.

Sözleşmeyi imzaladıktan sonra Fenerbahçe TV’ye konuşan Arslan, “Bu ailenin bir parçası olduğum için çok mutluyum. Bugüne kadar çok sabırlı kaldım. Kararımı daha önceden vermiştim ve bu kararın arkasında durdum. Başkanım da, hocam da sağ olsunlar beni kırmadılar. Bu dik duruşumla bu aileye geldim. İnşallah güzel anlar yaşayacağız” dedi.

Yurt dışından da teklifler aldığını söyleyen Arslan, “Benim hedefim buraya gelmekti. Beşiktaş’ta eğer iyi bir performans göstermeseydim Fenerbahçe gibi bir kulüp beni bu camiaya layık görmezdi. Ne kadar mutlu olduğumu anlatamıyorum. Taraftarla beraber çok güzel anlar yaşayacağız” ifadelerini kullandı.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.