Fatih Terim korona virüsüne yakalandı

Fatih Terim korona virüsüne yakalandı

Galatasaray Teknik Direktörü 66 yaşındaki Fatih Terim, korona virüsü testinin pozitif çıktığını duyurdu.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, korona virüsürü testinin pozitif çıktığını duyurdu.

66 yaşındaki Terim sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Bugün yapılan test sonuçlarına göre koronavirüs sonucum pozitif çıkmıştır. Hastanede emin ellerdeyim. Merak etmeyin. En kısa zamanda haberleşmek üzere” ifadelerini kullandı.

Fatih Terim, 15 Mart’ta oynanan ve 0-0 berabere sonuçlanan Beşiktaş derbisinin ardından düzenlediği basın toplantısında, Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) korona virüsü salgını nedeniyle maçları ertelemediği için tepki göstermişti.

Terim açıklamasında, “850 kişi resmi görevli var. Diğerleriyle beraber 1000 kişi var. Bizim gibi takım sporlarında erteleseniz bu bela virüsten korunacağız. Ama birimizde çıkarsa? Top toplayıcı çocukların eldiven giymesi bir şey ifade etmez. Bizim canımız yok mu? Hiç mi Allah’tan korkmuyorsunuz?” ifadelerini kullanmıştı.

Terim sözlerini şöyle sürdürmüştü:

“Şu salonda şu anda 67 kişi var. İnşallah futbol aleminde bir şey çıkmaz. Çıkarsa hep beraber karantinaya gideriz. Maalesef böyle bu iş. Canımızı dışarıda mı bulduk. Koca koca ailelerin reisleriyiz. Bizi niye böyle kenara atıyorsunuz. Derbiler böyle oynanmamalı. Hiçbir maç böyle oynanmamalı. Bakmayın siz konuşmayanlara. Milyarlar, futbol insan hayatından önemli değil cümlesini, ana haberlerde, spor haberlerinde sürekli konuşuyorlar. Korona virüsü böyle bir şey. Bizi toplumun uyuşturucusu gibi, seyircili oynanan bir spor dalını seyircisiz ve risk altında oynatıyorsunuz. Beraberlikten, puan kaybından ayrı konuşuyorum. Ben, Türk futboluna net 50 senemi verdim. Bir grubun temsilcisiyim. Kimseyi kırmak, kimseyi üzmek niyetinde değilim. Ama doğruları da söyleyeceğim tabii ki. Demin de söyledim, bazıları söyleniyor, ben söylüyorum. Sağlığımız söz konusu, hayatımız söz konusu. Böyle de bir illet var, bu bir gerçek. Hepimiz yardımcı olacağız, elimizden ne geliyorsa. Ama hiç bizim hayatımız, oyuncuların hayatı, hatta basın mensupları. Bizim hayatımız, oyuncuların hayatı önemli değil mi? Hepimizin hayatı tehlikede. Bu maç olmasaydı evinizde olurdunuz. Bir tanemiz de bir şey çıkarsa hepimiz karantinaya gideceğiz. Buradaki top toplayıcı çocuklar da.”

Bu arada Terim’in yardımcıları Hasan Şaş ve Ümit Davala’nın virüs testlerinin sonucunun negatif çıktığı öğrenildi.

Fatih Terim’in kızı Buse Terim Bahçekapılı, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, babasının korona virüsüne yakalanmasından dolayı büyük üzüntü yaşadığını söyledi. Bahçekapılı duygularını, “Nefesim daralıyor ve hayatımın en kötü saniyelerini yaşıyorum. Yaşadığım korku tarifsiz” sözleriyle ifade etti.

Etiketler : , , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.