Fatih Portakal Peşmerge’ye ‘terörist’ dedi

Fatih Portakal Peşmerge’ye ‘terörist’ dedi

FOX TV ana haber sunucusu Fatih Portakal, dün sunduğu ana haber bülteninde Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi'nin resmi silahlı gücü olan Peşmerge’ye “terörist” dedi.

FOX TV ana haber sunucusu Fatih Portakal, 29 Ekim 2014 DAİŞ’e karşı mücadele kapsamında Suriye Demokratik Güçleri'ne destek vermek üzere Türkiye üzerinden Kobanê’ye geçen Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi’nin Peşmerge Güçleri’nin resmi silahlı gücü olan Peşmerge’ye “terörist” ifadesini kullandı. 

Dünkü ana haber bülteninde Ak Parti'nin Suriye politikasını eleştiren Portakal, “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda geçiş töreni yaptırdınız teröristlere, Peşmerge’ye. Peşmerge’ye yaptırdınız onlar Kobani’ye gidiyorlardı tabii ki,  Ayın El Arab'a gidiyordu. 29 Ekim’de yaptırdınız bunu Cumhuriyet Bayramı’nda yaptırdınız. Mutlaka buna da bir şey diyeceksiniz ve bu ağızla konuştuğumuz için bize terörist diyeceksiniz, terörist ağzıyla konuşuyorsunuz diyeceksiniz, istediğinizi diyebilirsiniz” dedi.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.