Eski danışman arkadakilere öfkeli

Eski danışman arkadakilere öfkeli

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eski danışmanı olan Aydın Ünal, Binali Yıldırım ve Erdoğan'ın açıklamaları sırasında arkasında duran kalabalığa tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eski danışmanı ve eski AK Parti milletvekili Aydın Ünal, Erdoğan ve Binali Yıldırım’ın açıklamaları sırasında ortaya çıkan görüntülere ilgili tepki gösterdi.

Ünal, twitter hesabından, “Ankara kaybedilmiş, İstanbul’da oylar sayılıyor ama birilerinin tek derdi ekranda görünebilmek. Koyun can derdinde, bunlar kareye girmek için Cumhurbaşkanı’nın, Binali Bey’in arkasında birbirini itekliyor, on takla atıyor. Hiç ders almayanlara ve almayacaklara yazıklar olsun” diye mesaj paylaştı. Ünal, daha sonra da “31 Mart seçiminin zafer kısmı Bayburtlu Yusuf’lardan oluşan aziz AK Parti teşkilatınındır. Onlar şimdi perde ardına itildiler. Hezimet kısmı ise hala şov peşinde koşan şu kifayetsiz muhterislerin, şu yüzsüz haşeratındır” diye yazdı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.