Esendere Sınır Kapısında 'temassız ticaret' başladı

Esendere Sınır Kapısında 'temassız ticaret' başladı

Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdurrahman Pınar, Esendere Sınır Kapısında 'temassız ticaret' yönteminin uygulamaya koyulduğunu duyurdu.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle bir süredir kapalı olan İran'a açılan Esendere gümrük kapısında yük taşımacılığı 'temassız ticaret' yöntemi ile yeniden başladı. Ticaretin aksamaması için dorse ve şoför değişimi yapılmak suretiyle yönetilen "temassız ticaret" uygulamasının başlatıldığını duyuran Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası (YÜTSO) Başkanı Abdurrahman Pınar, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Çabalarımız sonucunda nihayet bugün Esendere Gümrük Kapımızda temassız ticaret başlamıştır.Ticaret Bakanımız Sn.@pekcan ve Birlik Başkanımız Sn. @RHisarciklioglu’na katkılarından dolayı teşekkür eder, ihracatçılarımıza hayırlı olmasını temenni ederim" ifadelerine yer verdi. 

Etiketler : , , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum