Eşbaşkanlar Sur’da gazete dağıttı

Eşbaşkanlar Sur’da gazete dağıttı

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde belediye eş başkanları Dünya Dağıtıcılar Günü'nde gazete dağıtarak, dağıtımcılarla dayanışma içinde olacaklarını söyledi.

Sur Belediyesi eşbaşkanları Filiz Buluttekin ve Cemal Özdemir ve Belediye Meclis Üyeleri ‘Dünya Dağıtıcılar Günü’ için birlikte gazete dağıttılar. Eş başkanlar dağıtım esnasında vatandaşlara gazete almalarını ve gazetelere destek verilmesini de istediler.

11 Ekim Dünya Gazete Dağıtıcılar Günü dolayısı ile Filiz Buluttekin, Cemal Özdemir ve meclis üyeleri Sur’da tüm ulusal ve yerel gazeteleri dağıttılar. Eşbaşkanlar ve meclis üyeleri gazeteleri esnaflara, yoldan geçen vatandaşlara ve işletmelere bıraktılar.

Sur Belediyesi Eşbaşkanı Filiz Buluttekin dağıtımcılar ile ilgili şunları söyledi: “Bu kadar zor bir mesleği zor koşullarda halkın haber alma hakkı için çalışan dağıtımcılar büyük emek sarf ediyorlar. Emekçi dağıtımcıların her koşulda bizlere bu gazeteleri ulaştırmaları oldukça anlamlıdır. Bizler de büyük özveri ile gelen geleneğin sürdürülmesi için yanlarında olacağız.” (DUVAR)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.