Eş Başkan Sarı: Önceliğimiz asfalt, kanalizasyon ve su işleri

Eş Başkan Sarı: Önceliğimiz asfalt, kanalizasyon ve su işleri

Yüksekova Belediye Eş Başkanı Sarı, “Önceliğimiz asfalt, kanalizasyon ve su işleridir. Ardından kentin peyzajı için çalışma başlatacağız. İlçedeki işletme sahipleri ile fikir birliğinde bulunup kentimizi güzelleştirmek için çalışacağız" dedi.

Ömer Oğuz'un haberi

Yüksekova Meslek Eğitimcileri ile Usta Öğreticiler Derneği’nin Selahaddin Kültür Merkezi’nde düzenledikleri açılış töreninde konuşma yapan Yüksekova Belediye Eş Başkanı İrfan Sarı, belediye çalışmalarına da değindi.

Yüksekova Belediyesi’nin kıt kaynaklara sahip olduğunu ve her şeye rağmen çalışmalara devam edeceklerini ifade eden Sarı, elektrik ve internet ağının yer altına alacaklarını söyledi.

‘ÖNCELİĞİMİZ ASFALT VE KANALİZASYON’

Yüksekova Belediyesi’nin borçlardan dolayı çemberlenmiş bir halde olduğunu belirten Sarı, “Resmi anlamda 14 gündür göreve geldik, ancak Yüksekova Belediyesi kıt olanaklar ve oldukça çemberlenmiş bir belediye haline gelmiş. Tabi bu bizim için bir mazeret değil, biz yolumuza bakarız ve önümüze bakarız. Yollar için çok ciddi talepler var, buranın tekrar kalkınması için biraz zamana ihtiyacımız vardır. Türkiye bürokrasinin ne kadar ağır yürüdüğünü sizler biliyorsunuz. Umarım gelecek süreçte, demokrasinin de içselleşmesiyle bu hızlanır ama biz durmayacağız ve Pazar günü Ankara’da olacağız. Bu konu ile ilgili birimlerle, bakanlıklarla görüşmeler yapacağız. Asfalt işleri, kanalizasyon ve su işlerini bitirmek için gerekli kaynaklar sağlamaya çalışacağız. Elektrik ve internet kablolarının yer altına inmesi için çalışmalar başladı. Bizler de koordineli olarak bu işleri yürüten birimlerle iletişim halindeyiz. Önceliğimiz asfalt, kanalizasyon ve su işleridir. Ardından kentin peyzajı için çalışma başlatacağız. İlçedeki işletme sahipleri ile fikir birliğinde bulunup kentimizi güzelleştirmek için çalışacağız. Çöpler konusunda da ekiplerimiz belirli sürelerle toplayacak ancak sizlerin de hassasiyet gösterip, dikkat etmesini rica ediyorum” diye konuştu.

‘SİZLERLE BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ’

Diyalog yolunu her zaman açık tutacaklarını belirten Sarı şöyle konuştu:

“Sokağı dinlemek, ikili görüşmeler sağlamak belediyemizin, geleceğimizin, hayallerimizin daha sağlam kurulmasını güçlendirir. Mutlaka çalışacağız, çalışmalarda güçsüz kaldığımız yerlerde sizlere geleceğiz. Sizlerle birlikte çalışacağız. Bunu samimi bir itiraf olarak de belirtebilirim ki eğer güç veremediğimiz, altından kalkamayacağımız size müteşekkir olduğumuzu ve görevden çekilip bizden daha iyi birilerinin gelmesini sağlayacağız. Bu kadar da demokratik olduğumuzu sizlerle paylaşmak istiyorum. Hiçbir kapı bize kapalı değil, her kapıyı açmak adına da biz insanı ve diyalog yolunu mutlaka açık tutacağız. Çocuklarımıza güzel bir kent, güzel bir gelecek bırakmak her birimizin bireysel bir görevidir”

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum