Eş Başkan Avcı, Erciş'te çalışmaları denetledi

Eş Başkan Avcı, Erciş'te çalışmaları denetledi

Van Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Mustafa Avcı, Erciş’te devam eden yol genişletme ve kaldırım yenileme çalışmalarını yerinde inceleyerek, çalışmalara dair bilgi aldı.

Yüksekova Haber Portalı

Van Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Mustafa Avcı, Erciş Belediyesi Eş Başkanı Yıldız Çetin ve Büyükşehir Belediye Meclis Başkanvekili Cemil Komi, ilgili daire başkanları eşliğinde Erciş’teki çalışmaları inceledi.

Kışla ve Zeylan caddelerindeki yol genişletme ve kaldırım yenileme çalışmalarını yerinde inceleyen Avcı ve beraberindekiler, çalışmalara dair bilgi aldı.

Her iki caddede ilgi ile karşılanan Eş Başkan Avcı, çalışan işçiler ve esnafla bir süre sohbet etti. Yapılan çalışmaların hızlandırılması için gayret gösterilmesini isteyen Avcı, ardından 2011’de yaşanan deprem sonrası meydana dönüştürülen noktadaki çalışmaları denetledi. Burada da çalışmalara dair bilgi alan Eşbaşkan Avcı, çalışmalarının tamamlanması durumunda, ilçe merkezindeki trafik yoğunluğunun rahatlayacağına dikkat çekti.

a1-145.jpg

a2-118.jpg

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.