Ersin Beyaz: Bütün il ve ilçe başkanlıkları Akşener'in yanında

Ersin Beyaz: Bütün il ve ilçe başkanlıkları Akşener'in yanında

İYİ Parti'nin 24 il başkanı, genel başkanlığa aday olmayacağını açıklayan Meral Akşener'in evinin önünde açıklama yaptı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in, olağanüstü kurultayda aday olmama kararından vazgeçmesi için evinin önündeki nöbet devam ediyor. İYİ Parti’nin 24 il başkanı Akşener’in evinin önünde basın açıklaması yaptı.

Ortak açıklamayı yapan İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Ersin Beyaz, “İYİ Parti’nin bütün il ve ilçe başkanlıkları olarak, tüm teşkilatlarımız Genel Başkanımız Meral Akşener’in yanındayız. Onunlayız, ona güveniyoruz” dedi.

İYİ Parti’nin dün sona eren çalıştayında konuşan Genel Başkan Meral Akşener, tüzükteki yetkisine dayanarak partiyi olağanüstü kurultaya götüreceğini ve genel başkanlığa aday olmayacağını açıkladı. Açıklamanın ardından Akşener’in İstanbul’daki evinin önünde bekleyen İYİ Partililer, Akşener’in aday olmama kararından vazgeçmesini istiyor.

‘BÖYLE BİR LİDERİ, HERHANGİ BİR HESABA KURBAN ETMEYİZ’

Dün akşam başlatılan nöbete, bu akşam 24 il başkanı da katıldı. Akşener’in evinin önünde toplanan partililer ve il başkanları adına İstanbul İl Başkanı Ersin Beyaz ortak açıklamayı okudu.

Beyaz, “Dik duran, ülkeye zararı olacak her planı yok eden, her engeli aşan bir lider, memleket için çok büyük kazanç ve şanstır. O lider memleketi hiçbir plana, hiçbir hesaba kurban etmez. İyi bilinsin ki; böyle bir lideri herhangi bir hesaba kurban etmeyiz” dedi.

‘NÖBETİMİZ İYİ HABERİ ALANA KADAR SÜRECEK’

Tüm il başkanlarının Akşener’i desteklediğini aktaran Beyaz, şunları söyledi:

“Bu yola Sayın Genel Başkanımız ile onu örnek alarak, ondan aldığımız güçle çıktık. Başından beri onunlayız. Sonuna kadar da onunla olacağız. Bizler, İYİ Parti’nin bütün il ve ilçe başkanlıkları olarak, tüm teşkilatlarımız Genel Başkanımız Meral Akşener’in yanındayız. Onunlayız, ona güveniyoruz. Milletimiz, memleketimiz onunla iyi olacak. Genel Başkanımız Meral Akşener’dir. Biz memleketin umudunun elini hiçbir koşulda bırakmayız. Nöbetimiz iyi haberi alana kadar sürecektir.”

KENDİNİ AKŞENER’İN EVİNE ZİNCİRLEDİ

Öte yandan; Akşener’in evinin olduğu sokağa ve çevresine Akşener’in posterleri asıldı. Akşener’i göreve çağıran partililer arasında 73 yaşındaki Osman Şalk, kendini Akşener’in evinin penceresine zincirledi. Şalk, “Meral Akşener dönecek. O dönmeden buradan kalkmak yok. Söz verecek. Söz vermediği sürece buradan kalkmam” dedi. (DHA)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.