Erdoğan'dan tanzim satış açıklaması: Temizlik ürünlerine de gireceğiz

Erdoğan'dan tanzim satış açıklaması: Temizlik ürünlerine de gireceğiz

Tayyip Erdoğan, tarım ürünleri AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Keçiören Kalaba'da düzenlenen toplu açılış törenlerininde konuşuyor. Tarı satış noktalarından sonra temizlik malzemelerinde de aynı yönteme gideceklerini söyledi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Ankara’da Keçiören Kalaba Meydanı’nda toplu açılış törenine katıldı.

Erdoğan konuşmasında tarım ürünleri tanzim satış noktalarının açılması sonrası fiyatların düştüğünü belirterek “Bunlarla da kalmayacağız, temizlik malzemelerinde de buna gireceğiz” dedi.

Erdoğan şöyle devam etti; “Mesele belediyecilikse, bu konuda kimse bizim elimize su dökemez, belediyecilik AK Parti’nin işidir. Keçiören’de sandıkları patlatacağız, Mehmet Özhaseki kardeşimizle de büyükşehiri yöneteceğiz. Büyükşehirde Özhaseki, Keçiören’de Altınok kardeşimizle yola devam edeceğiz. Yeter mi? Yetmez. Ankara’nın tüm ilçeleriyle büyükşehirimizi bütünleştireceğiz” diyen Erdoğan, MHP ile iş birlikleri için de şöyle konuştu: “Cumhur İttifakı ile bu yolda yürüyoruz ve yürüyeceğiz. Pazara kadar değil, inşallah mezara kadar yürüyeceğiz.”

Erdoğan, “Bizim bildiğimiz, tanıdığımız, 17 yıldır içinde yaşadığımız Ankara, aday diye öne sürülen projeyi 31 Mart’tan sonra bir kez daha evine geri gönderecektir” ifadelerini kullandı.

Erdoğan şöyle devam etti;

EN BÜYÜK TEFECİ IMF İLE İLK CHP ANLAŞTI: Bu ülkeyi senelerce IMF kapılarında CHP süründürdü. En büyük tefeci IMF ile ilk anlaşmayı CHP yapmıştır. Türkiye’yi IMF cenderesinden kim kurtarmıştır? Biz kurtardık biz. İktidara geldiğimizde IMF’ye olan borç 23.5 milyar dolardı. Ve bunu biz kucağımızda bulduk. Hem dünyanın en büyük yatırımlarını gerçekleştirdik hem borcumuzu ödedik. IMF defterini kapattık. Biz buyuz. Şu anda bizim IMF ile herhangi bir işimiz yok. Onlar bizden borç istiyorlar.

İŞ BANKASI HİSSELERİNİ DEVREDECEĞİZ: İş Bankası’nın yüzde 28. 5 gibi CHP ortağıdır. Biz oradan para almıyoruz ki diyor. O üyelerin ne yapıyor belli değil. Onu da Gazi’ye uygun olarak atacağız adımları, bu hisseyi er ya da geç Hazine’ye devredeceğiz.

ARİFİYE’DEKİ PALET FABRİKASINI YABANCILARA SATMADIK: Arifiye’deki palet fabrikasını yabancılara satmamızdan bahsediyor. Böyle bir satış söz konusu değil. Katar ve Türk ortaklığı 50/50 olmak üzere buranın işletmesini 25 yıllığına devrettik.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.