Erdoğan'dan Şentop'a: Çok çalışmışsın diye duydum!

Erdoğan'dan Şentop'a: Çok çalışmışsın diye duydum!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan, TBMM Başkan Adayı olan Mustafa Şentop'a: Duyduğuma göre çok çalışmışsın...

AK Parti’nin Meclis Başkanı adayı Mustafa Şentop’un adaylık süreci ile ilgili Türkiye gazetesinde yayınlanan haberde Cumhurbaşkanı Erdoğan’la arasında geçen telefon görüşmesine de yer verildi.

Yücel Kayaoğlu’nun haberine göre, önceki gün Meclis Başkanlığı adaylığı konusunda yapılan temayül yoklamasından sonra AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı ve grup başkanvekili Mehmet Muş oylamadan sonra milletvekillerinin aday ismi yazdığı zarfları alarak İstanbul’a Cumhurbaşkanı Erdoğan’a götürdü. Erdoğan’ın gözetiminde bizzat sayılan oylama sonucunda Şentop’un adı öne çıktı. Temayülde, AK Parti milletvekillerinin üçte ikisinin Şentop’un adını yazdığı öğrenildi. Bunun üzerine, Cumhurbaşkanı, Bostancı’ya Şentop’u aramasını ve haber vermesini istedi. Gece 23.00 civarında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanından Şentop’u arayan Bostancı, “Grubumuzun adayı sizsiniz. Hayırlı olsun. Sayın Cumhurbaşkanı da yanımda selamı var” dedi.

‘DUYDUĞUMA GÖRE ÇOK ÇALIŞMIŞSIN’

Bostancı’nın, telefonunun ardından Şentop’un Cumhurbaşkanını arayarak teşekkür ettiği Erdoğan’ın ise, “Hayırlı olsun. Duyduğuma göre (adaylığı konusunda kulis yapma anlamında) çok çalışmışsın” diye espri yaptığı öğrenildi. Şentop’un da Cumhurbaşkanı’na “Aylardır çalışıyorum” karşılığını verdiği belirtildi.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.