Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Senden para almaya devam edeceğim

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Senden para almaya devam edeceğim

Gebze-Halkalı Banliyö Tren Hattı'nın açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan "Bu hattın bir özelliği de Londra'dan Pekin'e uzanacak demir ipekyolunun İstanbul etabını oluşturması" dedi.

Hat yenileme çalışmaları nedeniyle 2013 yılında kapatılan Gebze-Halkalı Banliyö Tren Hatları yeniden hizmete açıldı. 8,5 milyar lira harcanan hattın açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Tayyip Erdoğan “Gebze-Halkalı tren hattı İstanbullulara 1 saat 10 dakika kazandıracak. İstanbul’un trafik yoğunluğu en çok olan hat günde 1 milyon 700 bin yolcu taşıyacak. Normalde 100 bin araçla taşınabilecek yolcuyu bu hat ulaştıracak. Bugün hizmete açtığımız bu hattın bir diğer özelliği Londra’dan Pekin’e uzanacak demir ipekyolunun İstanbul etabını burası oluşturuyor olması. Bu hatla birlikte Yüksek Hızlı Trenlerimiz Halkalı’ya kadar devam edecek” bilgisini verdi.

Törendeki konuşmasında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik eleştirilerini de sürdüren Erdoğan “Bana iftira attı MAN adası diye bir şey. 2,5 milyon lira tazminat kararı verildi. Yargı bunu onayladığı anda gelen parayı Mehmetçik Vakfı’na vereceğim. Bundan sonra yolculuğumuz böyle gidecek. Sen yalan söyledikçe biz de paraları alacağız. Sandık kurmuşlar, CHP’li milletvekilleri garibime 5’er bin lira maaşlarından veriyorlarmış” dedi.

Erdoğan, Küçükçekmece mitinginde yaptığı konuşmada ise “Bu terör örgütleriyle Cudi’de, Kandil’de, Gabar’da mücadeleyi böyle verdik. Dün, evvelsi gün inlerine girdik. Bunları sonuna kadar kovalıyoruz ve bitireceğiz. Bu teröristler CHP ile şimdi kol kola. Sınırlarımıza da bayrağımıza da ezanımıza da ekonomimize de saldırsalar, millete diz çöktürtemeyecekler, bu nedenle 31 Mart beka seçimidir” ifadesini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum