Erdoğan'dan kalabalığa: Az az çok az

Erdoğan'dan kalabalığa: Az az çok az

Giresun'da AK Partilelerle bir araya gelen Erdoğan, ilçelerin adını tek tek sayarak gelenleri görmek istedi. Erdoğan bazı ilçelerden gelenlerin sayısını beğenmeyerek "Az az çok az" diye tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Giresun’da konuşuyor. Yeni sistemde seçim kazanmanın zor olduğunu belirten Erdoğan, şunları söyledi:

“2019 seçimleri bizim için kritik bir öneme sahip. Biliyorum yandınız, piştiniz. Biliyorsunuz yandım, piştim ama oldum. Ciddi bir metal yorgunluğuna maalesef şahit oldum. 16 Nisan’da alınan yüzde 51.4 oy AK Parti oyu değildir. Hayırcıların aldığı yüzde 49.6 oy da sadece CPH’nin değil. Onlara cevabı 2019’un martında vereceğiz.”

‘GÖRELE’Yİ UNUTMUŞLAR AMA BEN UNUTMAM’

Giresun’un ilçelerini tek tek sayarak gelenlerin ayağa kalkmasını isteyen Erdoğan, bazı ilçelerden gelenlerin sayasını beğenmeyerek “Az az çok az” diyerek tepki gösterdi.

Önündeki metne Göreli’nin yazılmadığını fark eden Erdoğan, “Görele’yi yazmayı unutmuşlar ama ben unutmam” diyerek Görele’den gelenlerin de ayağa kalkmasını istedi.

Daha sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştiren Erdoğan, şöyle dedi: “Anamuhalefetin başındaki zat Türkiye düşmanlarıyla ağız birliği ederek, Türkiye’ye adeta savaş açmıştır. Turistlere Türkiye’ye gelmeyin sadece CHP’li belediyelerin olduğu yere gelin diyecek duruma gelmiştir. Genel başkan böyle olur da milletvekilleri durur mu. 15 Temmuz şehitlerini inciterek milletimizi hakir görerek genel başkanlarının izinde gidiyor.”

‘YA BU İNSAN DAĞITMIŞ, SIYIRMIŞ’

15 Temmuz gecesi yaşadıklarını anlatan Erdoğan, şöyle devam etti: “Buradan (Marmaris) sizi hızlı bir yatla bir adaya götürelimteklifi. Biz de diyoruz ki ‘eğer öleceksek biz kendi topraklarımızda ölürüz.’ Ama aynı gece havalimanında olan bu zat ‘Gidin görüşün tanklardaki FETÖ’cülerle deyin ki ben onlardan biriyim’ diyor. Görüşme yapılıyor sonra oradan gidiyor. Ya bu insan dağıtmış, sıyırmış, her şey açık ortada 10 binler hava limanında görmedin mi? Görmez. Onların gözleri vardır görmezler. Batıya bizi şikayet ediyor, turistleri göndermeyin diyor. Gözüne dizine dursun. Ankara’dan İstanbul’a yürüdün sana burada güvenlik imkanı sağlayan kim? Bu hükümet. sana böyle bir yürüyüş için izin de verilmeyebilirdi. Ama verildi.

‘ADALET KURULTAYI’NA İZİN VERECEĞİZ’

CHP’nin Çanakkale’de toplayacağı Adalet Kurultayı’na ilişkin de konuşan Erdoğan “5 gün izin istemişler. 2 -3 gün izin vereceğiz. Arkadaşlar ilgileniyorlar.” dedi.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.