Erdoğan'dan CHP'li isimle görüştüğü iddiasına yanıt

Erdoğan'dan CHP'li isimle görüştüğü iddiasına yanıt

'Eğer yiğitsen ben cumhurbaşkanlığımı ortaya koyuyorum, sen genel başkanlığını ortaya koyabiliyor musun?'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sözcü yazarı Rahmi Turan'ın "CHP’li bir siyasetçi Erdoğan ile Saray’da görüştü" iddiası hakkında "Güya ben Kulliye'de bir CHP'li görüşmüşüm peh. Arkadaşlarım gerekli cevabı verdiler. Bunu haber yapan gazeteci kayıp. Bay Kemal senin hayatın yalan" dedi.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, İzmir'de gündeme dair konuşma gerçekleştirdi.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

"31 Mart'ta partimize oy veren tüm İzmirli kardeşlerimize şükranlarımı sunuyorum. Verdikleri destekle İzmir’de Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nda yaklaşık yüzde 39 oy oranı için İzmirli kardeşlerime teşekkür ediyorum. Bizim anlayışımızda seçmene küsme darılma hele hele vatandaşı suçlama gibi bir durum asla söz konusu olamaz. Biz nefsimizi sineye çekiyor, eksikliklerimizi sorguluyoruz.

Kavgayı çıkar çatışmasını siyasetlerinin merkezine yerleştirenler bizim aramızdaki şu sarsılmaz bağı bir türlü anlayamadılar. Bizim gözümüzde tüm makamlar fanidir milletimizin bize verdiği bir emanetten ibarettir.

Bunlar özellikle yeri geldiğinde hanım kardeşlerimize saygı gösterdiklerini söylerler, yalan! Parlamentoda Özlem kardeşimize yaptıklarını gördünüz değil mi? İfadeye bak; ‘Ulan… Şu kadını susturun…’ bir kadına böyle bir ifade kullanılabilir mi? Bunu kullanana ben ne dedim? Bunlar edepsiz, ahlaksız… Bir hanımefendiye bu ifadeleri kullanacak kadar edepsiz, ahlaksız!

Ama karşılarında bir hukukçu gördükleri zaman kuduruyorlar. Bunu hazmedemiyorlar. Özlem Hanım bir hukukçu. AK Parti’nin kadınları engelleri aşa aşa iktidara yürüyor."

'CUMHURBAŞKANLIĞIMI ORTAYA KOYUYORUM'

"Bay Kemal dedi ki bizim Suriye’de ne işimiz var? Bizim Suriye’de işimiz var da yok da senin orada ne işin var Esed’e adamlarını niye gönderdin niye gönderiyorsun.Bay Kemal, Esed'e adamlarını neden gönderiyorsun?

Güya ben Kulliye'de bir CHP'li görüşmüşüm...Peh. Arkadaşlarım gerekli cevabı verdiler. Bunu haber yapan gazeteci kayıp. Bay Kemal senin hayatın yalan.

Eğer yiğitsen ben cumhurbaşkanlığımı ortaya koyuyorum, sen genel başkanlığını ortaya koyabiliyor musun? İspat edemiyorsan çek git. Bu kadar iddialı söylüyorum. Bizim hayatımıza yalan girmedi ama bunların hayatı yalan."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.