Erdoğan ve Bahçeli yarın bir araya gelecek

Erdoğan ve Bahçeli yarın bir araya gelecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Lideri Bahçeli'nin görüşme tarihi belli oldu. İkili yarın bir araya gelecek. Kulislere yansıyan bilgilere göre, 'görüşmede yerel seçimler' gündeme gelecek.

Yerel seçimde ittifak yapmayacaklarını ancak Cumhur İttifakı’nın süreceğini açıklayan AK Parti ve MHP liderleri, ‘genel tabloyu’ ele almak üzere yeniden harekete geçti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yarın saat 16.00’da bir araya gelecek. Grup toplantısının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bahçeli görüşmenin gündemine ilişkin ‘Gündemi davet sahibi belirler’ dedi.

İki parti arasında bir süredir alt düzeyde görüşmelerin yapıldığı da iddia ediliyor. Meclis’teki zirvede ittifak turlarına devam kararı alınırsa AK Parti’den Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Özhaseki ve Numan Kurtulmuş, MHP’den de Genel Başkan Yardımcıları Semih Yalçın ile Sadir Durmaz’ın görüşmelere kaldıkları yerden devam etmesi bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.