Erdoğan: Suriye'de istikrarın sağlanması için elimizden geleni yapıyoruz

Erdoğan: Suriye'de istikrarın sağlanması için elimizden geleni yapıyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Asya'da İşbirliği Zirvesi'nde konuştu. Erdoğan, "Suriye'de istikrarın sağlanması için elimden geleni yapıyoruz" dedi.

Erdoğan konuşmasında, Çevremizdeki dinamiklerin barış refah doğrultusunda şekillendirmenin gayretindeyiz. Suriye'de savaşın sona ermesi için elimizden geleni yapıyoruz. 4 milyona yakın Suriyeliyi ülkemizde misafir ediyoruz. Suriye'de istikrarın sağlanması için elimizden geleni yapıyoruz. Bölgesel barışı, istikrarı zedeleyen tek taraflı yaptırımları doğru bulmadığımızı söylemek isterim" ifadesini kullandı.

Erdoğan konuşmasında şu ifadeleri kullandı: 

"Şiddete varan aşırıcılık ve terörizm dünya genelinde yükselişte; 35 yıldır terörle mücadele eden, farklı terör örgütlerinin hedefi olan bir ülkeyiz. Binlerce vatandaşımızı teröre kurban verdik. Terörün hiçbir haklı gerekçesi yoktur. Modern İpek Yolu'nun yeniden inşasını destekliyoruz"

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.