Erdoğan: Sandığa gölge düşürmek için her türlü yolu deneyecekler

Erdoğan: Sandığa gölge düşürmek için her türlü yolu deneyecekler

AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde AK Parti Kadın Kolları Eğitim Programı'na konuştu. Erdoğan, " Muhalefet sandığa gölge düşürmek için elinden geleni yapacaktır" ifadelerini kullandı.

AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde AK Parti Kadın Kolları Eğitim Programı’na katıldı. Erdoğan’ın gündeminde yerel seçimler vardı.

Muhalefet partilerinin kazanma umudu olmadığını belirten Erdoğan “Sandığa gölge düşürmek için her türlü yolu deneyecekler. ” dedi.

Erdoğanîn açıklamalarından öne çıkan bölümler şu şekilde;

KADIN BAŞKAN SAYISINI YETERLİ GÖRMÜYORUZ: 2002’de parlamentodaki kadın milletvekili sayısı 24, kadın temsil oranı 4,4 iken, 24 Haziran sadece AK Parti sıralarında 53 hanım kardeşimiz milletvekili olarak oturuyor. Bunların 46’sı da teşkilatta. AK Parti teşkilatına bu denli önem veren bir partidir. Bu teşkilatta çalışan er veya geç parlamentodaki yerini alacaktır. AK Parti’nin şu anda 1’i büyükşehir olmak üzere 8 kadın belediye başkanı bulunuyor. Biz bu sayıları yeterli görmüyoruz. Bu rakamların nüfusa göre orantılı yansıtılmasıdır.

SANDIĞA GÖLGE DÜŞÜRMEK İÇİN HER YOLU DENEYECEKLER: Özellikle ana muhalefet partisi ve avenelerinin insanlarımızı birbirine düşürmesine fırsat vermeyeceğiz. Sandığa gölge düşürmek için her türlü yolu deneyecekler. Bir taraftan bölücü terör örgütünün siyasi uzantılarına çiçek atıyorlar, diğer taraftan Suriyeli muhacirlere zalim Esed’in diliyle saldırıyorlar. Bay Kemal şunu iyi bil, biz muhaciri de çok sevdik, ensarı da çok sevdik. Sen bizim sevdiğimiz muhacirleri geldikleri yere gönderme aşkı içinde olabilirsin. Çünkü sen muhacir nedir bilmezsin.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.