Erdoğan: S-400 olayı bizim için bitmiştir

Erdoğan: S-400 olayı bizim için bitmiştir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Dolmabahçe'de iftar programı ardından gençlerin sorularını yanıtladı.

Ankara ile Washington arasındaki S-400 krizi konusunda Cumhurbaşkanı Erdoğan’da yeni bir açıklama geldi Erdoğan, “S-400 konusunda geri adım atmak gibi bir şeyimiz kesinlikle söz konusu değil. O iş bitti. S-400 sisteminin tarihi Temmuz’dan önceye çekilecek. Rusya ile S-500 konusunda ortak üretim yapmamız söz konusu olacak. Er ya da geç F-35’ler ülkemize gelecek” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dolmabahçe Sarayı’nda gençlerden gelen soruları yanıtladı. Erdoğan, YSK kararıyla iptal edilen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerine ilişkin, “Büyükçekmece’ye, Maltepe’ye itiraz oldu. Oralarla ilgili itirazlar reddedildi. Reddedildiği için de bizler kalkıp, ‘Niye reddedildi? Burada çete var’ demedik ya, ‘Başımız gözümüz üstüne’ dedik, kabul ettik. Ama şimdi büyükşehirle ilgili olan da nedense çok çirkin, hakikaten siyaseti kirleten bu tür ifadeler bizleri ciddi manada üzmüştür. Ama ben inanıyorum ki benim milletim, İstanbullu hemşehrilerim bunun gereğini de seçimlerde sandıkta yapacaktır.” dedi.

Etiketler : , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum