Erdoğan: Muharrem İnce'yi kabul edebilirim

Erdoğan: Muharrem İnce'yi kabul edebilirim

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin diğer adaylarla görüşme talebi soruldu. Erdoğan, "Kendisini partimde kabul edebilirim. Partimize de ayakları alışmış olur" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vuçiç ile Beştepe’de görüştü. Görüşmelerin ardından iki lider basın toplantısı düzenledi.

‘TELEVİZYONDA TARTIŞMAYA GİRMEK İSTEMİYORUM’

Toplantının soru cevap bölümünde bir gazeteci, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a “Cumhurbaşkanı Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı adaylarıyla görüşme talebini dile getirdi. Size bir randevu talebi ulaştı mı, eğer ulaştıysa ‘Milletin evi’ olarak adlandırdığınız Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kendisini ağırlayacak mısınız? Televizyon programında tartışma talebini nasıl değerlendiriyorsunuz?” sorularını yöneltti.

Tartışma programına katılmayı doğru bulmadığını söyleyen Erdoğan, “Özellikle televizyonlardaki tartışma olaylarına kesinlikle girmek istemiyorum. Çünkü üzerimizden kimsenin prim yapmasını istemiyoruz” dedi.

‘RANDEVU TALEBİNE KISA ZAMANDA CEVAP VERİRİZ’

Muharrem İnce’den randevu talebi geldiğini aktaran Erdoğan, şöyle devam etti:

“Ancak partimde kendilerini kabul edebilirim. Çünkü burada kabul olayı farklı bir olay. Şu anda bizler, malum partilerin adayları olarak buna girmiş bulunuyoruz. Dolayısıyla hem partinin genel başkanı olarak, hem de partimde bu kabulün daha doğru olacağını düşünüyorum. Randevu talebinde bulundular ve bu talebe de kısa zamanda bir cevap verir ve partimizde kendilerini kabul ederiz. Partimize de ayakları alışmış olur.”

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.