Erdoğan: İstihbaratın bilgisine göre İnce'nin mitingine katılanların hepsi HDP'li

Erdoğan: İstihbaratın bilgisine göre İnce'nin mitingine katılanların hepsi HDP'li

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Muharrem İnce'nin Diyarbakır mitingi hakkında konuştu. Erdoğan, "İstihbarattan aldığım bilgiye göre katılanların neredeyse tamamı HDP'li" dedi.

Eskişehir’de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, diğer Cumhurbaşkanı adaylarını eleştirdi.

Erdoğan, “Biz yaptıklarımızı, projelerimizi anlatıyoruz. Diğerleri bol bol geyik yapıyorlar” diye konuştu. Muharrem İnce’nin Diyarbakır mitingine değinen Erdoğan, “İstihbarattan aldığım bilgiye göre katılanların neredeyse tamamı HDP’li” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eşkişehir’de miting düzenledi.

İktidarları döneminde Eskişehir’e 21 katrilyon lira yatırım yaptıklarını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Biz yaptıklarımızı, projelerimizi anlatıyoruz. Diğerleri ne anlatıyor? Gençlerin söyledikleri gibi söyleyeyim bol bol geyik yapıyorlar. Bu ülkede herkesin hak ve özgürlüklerinin de refahının da teminatı AK Parti’dir” dedi.

Eskişehir’e de millet bahçesi yapacaklarının dile getiren Erdoğan, “Eskişehir’e birkaç yıla kadar 4 bin 500 kişilik 4 adet yurt binası daha kazandırıyoruz” diye konuştu.

‘BÜYÜKŞEHİRİ DE ALACAĞIZ’

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin yerel seçimde kazanılmasını isteyen Erdoğan, “Mart’ta büyükşehiri de alacağız. Bunlardan bir şey olmaz. Buraya hızlı treni getirdik mi? Tüm bölünmüş yolları yaptık mı? Eskişehir şehir hastanemiz dev bir eser, bu yıl sonuna kadar hizmete alıyoruz” ifadelerini kullandı.

‘EDİRNE’DE TERÖRİST BAŞINI ZİYARET ETTİ’

“Bay Muharrem’e bir takım sorular sorayım” diyen Erdoğan, “Bu zat Türkiye’nin terörle mücadelesi hakkında ne düşünüyor? Terörist başını Edirne’de ziyaret eden adamdan ne beklersiniz? Afrin operasyonunu yapan komutan için apoletlerini sökeceğim diyor” dedi.

CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin, dün Diyarbakır’da düzenlediği mitinge değinen Erdoğan, “İstihbarattan aldığım bilgiye göre bu mitinge katılanların neredeyse tamamı HDP’li. Bir tane Türk bayrağı yok. Bunların kimlerle beraber oturup kalktıkları ortada” şeklinde konuştu.

Seçmenlerden sandığa gitmelerini isteyen Erdoğan, “Sakın tatile gidip gelmemezlik etmeyin, tatilin telafisi olur, sandığın telafisi olmaz, iradenize sahip çıkın” dedi. 

Etiketler : , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.