Erdoğan: İstanbul depreminde 8 kişi hafif yaralandı

Erdoğan: İstanbul depreminde 8 kişi hafif yaralandı

ABD'den dönüşünde geldiği İstanbul'da depremle ilgili aldığı brifingin ardından bir açıklama yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sekiz hafif yaralı olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da yaşanan depremde sekiz kişinin hafif yaralandığını açıkladı. Erdoğan onbinlerce ilan edilmiş acil toplanma alanı olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasından satır başları şöyle:

28 ARTÇI DEPREM OLDU: Depremin büyüklüğü AFAD ölçümlerine göre 5.8 olarak ölçüldü. Şu an itibariyle 28 artçı deprem kaydedildi. Artçıların devamı mümkün.

SEKİZ HAFİF YARALI VAR: Bu zamanlarda açıklama yapanlar olur, bu açıklamalar kimseyi yanılmasın. Sosyal medyada bir kadın tweet atmış, ‘köprüleri kullanmayın, halatları kopmuş’ diye. Bunu fırsata çevirmek isteyenler var. Böyle bir şey söz konusu değil. 8 kadar bir yaralanma olayı söz konusu, bunlar da hafif yaralı olanlar. Binalarda bazı yerlerde hafif hasarlar söz konusu. Binalarla ilgili hasar tespit çalışmaları sürüyor.

ONBİNLERCE TOPLANMA ALANI VAR: İstanbul’da AFAD’ın onbinlerce toplanma alanları söz konusu vardır. Bunlar AFAD’ın kendi sitesinden de yayınlanmaktadır.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.