Erdoğan: Çok tezgahlar kuruluyor, oyuna gelmeyin

Erdoğan: Çok tezgahlar kuruluyor, oyuna gelmeyin

Yerel seçimde aday gösterilmeyen isimlere karşı dikkatli olunmasını isteyen Erdoğan "Çok tezgahlar kuruluyor, oyuna gelmeyin. Beyefendi bakıyorsun aday olamadı diye başka partiye gidiyor, sonra geri geleceğim diyor. Bu trenden inen bir daha binemez" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, seçim çalışmaları kapsamında Şanlıurfa’da miting düzenledi. Erdoğan’ın bu kez konuşma stilini değiştirerek, uzun uzun Şanlıurfa’ya yapılan yatırımlardan bahsettiği görüldü. Erdoğan, CHP lideri Kılıçdaroğlu’na sadece bir kez değinirken, ‘Zillet İttifakı’ nitelemesi yaptığı Millet İttifakı’ndan ise bahsetmedi. HDP’yi ise PKK destekçiliğiyle suçlarak, kısa bir video gösterimi yaptı.

Erdoğan’ın konuşmasından satır başları şöyle:

1700 YATAKLI ŞEHİR HASTANESİ YAPIYORUZ:Şanlıurfa’ya 45 katrilyon (eski parayla) liralık yatırım yaptık. Bu sıradan bir olay değil. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza, yaşlılarımıza, engellilerimize, şehit yakınlarımıza toplamda 7,5 katrilyon lira kaynakla destek olduk. Bin 700 yataklı şehir hastanemizin, 150 yataklı Ceylanpınar Devlet Hastanesi’nin ve 30 adet sağlık tesisisinin inşaatı devam ediyor. Şehir hastanemizi 2 yıla kadar hizmete açmayı planlıyoruz.

BAY KEMAL KILAVUZUN KARGA: Yıllar yılı CHP her yapılanın karşısına dikildi. İstanbul’a birinci köprü yapıldı karşısına dikildi, ikinci üçüncü köprü yapıldı karşısına dikildiler. Marmaray, Avrasya yapıldı karşısına dikildiler. Biz bu millete hizmetkarız. Bu millete efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya geldik. Bay Kemal ‘çiftçileri batırdınız’ diyor. Bay Kemal senin kılavuzun karga. Şanlıurfa’da çiftçilere 17 yılda 10 katrilyon liralık yardım yaptık.

TRENDEN İNEN BİR DAHA BİNEMEZ: Ne diyor? Ben kazanınca tekrar AK Parti’ye geleceğim. Bu trenden inenler tekrar bu trene binemezler. Bu can bu tende oldukça, bu trenden inenleri bir daha kabul etmeyiz. Kimlerle bu yola çıktıysak, ihanet etmedikleri müddetçe beraber yolculuğumuza devam ederiz. Emaneti emin ellere teslim ettik, onlarla yola devam ediyoruz.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum