Erdoğan: Bir gece ansızın arayabilirim

Erdoğan: Bir gece ansızın arayabilirim

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da sandık başkanları toplantısına katıldı. Bazı sandık başkanlarını arayarak görev yerlerini sorduğunu belirten Erdoğan, "Bir gece ansızın arayabilirim" şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da sandık başkanları toplantısında konuşuyor. Esenyurt ilçesinde bazı sandık başkanlarını aradığını söyleyen Erdoğan, “Bir gece ansızın arayabilirim, ona göre hazırlıklı olun” dedi.

‘CHP’YE CEVABIMIZ BELGELERLE VERECEĞİZ’

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da Sinan Erdem Spor Salonu’nda düzenlenen sandık başkanları toplantısına katıldı. İstanbul’un 800 irtibat noktası kurduklarını söyleyen Erdoğan, “İstisnasız tüm seçim sandıklarında sandık kurulu üyesi bulundurma hakkına sahip tek parti AK Parti’dir” diye konuştu.

“Türkiye’deki seçim sistemi dünyaya örnek olacak şeffaflıktadır” diyen Erdoğan, “CHP ve onlarla birlikte hareket eden bir kesim her seçim öncesinde ve sonrasında suyu bulandırmak, kafaları karıştırmak için ortalığı velveleye veriyor. Biz her zaman olduğu gibi bu seçimde de CHP’ye belgelerle cevabımızı vereceğiz” ifadelerini kullandı.

‘İTİRAZ ETTİK BİZİ İÇERİ ALDILAR’

Sandık tutanaklarının daha sonra birleştirildiğini belirten Erdoğan, “Zabıtlar ilçeye gider ve orada bu zabıtların bütün olarak birleştirildiği çok daha büyük bir tutanak var. İşte orada bir rakamla oynadığı anda, diyelim ki 6 bin 116, 6’yı çizdi, ne oldu 611. Bana o şekilde seçim kaybettirdiler. Ve tabi ayık değildi, sarhoştu. İtiraz ettik pat bizi içeri aldılar. 1 hafta da orada yattık. Onun için eşeği sağlam kazığa bağlayalım, ondan sonra Allah’a emanet edelim. İşimize sahip çıkacağız” dedi.

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.