Erdoğan Bahçeli'yi Beştepe'ye çağırdı

Erdoğan Bahçeli'yi Beştepe'ye çağırdı

"Hayırlı olan işte yavaş davranmamak lazım" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, ittifak çağrısı yapan MHP liderini Beştepe'ye davet etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi Beştepe’ye davet etti. Görüşme yarın 16.00’da yapılacak.

Erdoğan, AK Parti TBMM grup toplantısının ardından yaptığı açıklamada, “Hayırlı olan işte yavaş davranmamak lazım. Bahçeli’yi davet ettim, yanıt bekliyorum” dedi.

Erdoğan, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada ise MHP ile el ele vereceklerini belirterek, “Anlıyorum ki bu kongrelerle birlikte 2019’a mart ve kasıma çok farklı gireceğiz. Bu yıl Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin hazırlıklarını büyük ölçüde hazırlamak mecburiyetindeyiz. Bunları da özellikle MHP ile el ele vererek dayanışma içinde, temenni ederim ki ana muhalefet de buna katılır, bu süreci hızlandırmamız gerekiyor. Asıl olan yeni yönetim mimarimizin omurgasının nasıl oluşturulacağıdır. Hazırlıkları süratle bir araya getirerek önümüzdeki bir asrı kucaklayacak yönetim modeli oluşturmakta kararlıyız” demişti.

Bahçeli dün yaptığı açıklamada 2019 Cumhurbaşkanlığı seçiminde Erdoğan’ı destekleyeceklerini ancak ittifak konusunda uyum yasaları çıkması gerektiğini söylemişti. Erdoğan da bugün yaptığı TBMM Grup toplantısında Bahçeli’ye teşekkür etmişti…

Etiketler : , , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.