Erdoğan: Antalya'da 100 milyon lira zarar var

Erdoğan: Antalya'da 100 milyon lira zarar var

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Antalya'daki hortumun yol açtığı yıkımların 100 milyon lira düzeyinde maddi hasara neden olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Antalya’daki hortumun seralar başta olmak üzere çeşitli alanlarda verdiği zarara ilişkin, “‘Gereği yapılacak” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya Belediye Başkan Adaylarını Tanıtım Toplantısı’nda yaptığı konuşmada özetle şunları söyledi:

HORTUM FELAKETİ: Olumsuz hava şartları sebebiyle hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Malları zarar gören vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Antalya geçmişte nice afetleri göğüslemiş her seferinde yaralarını sarıp yoluna yürümeye devam etmiş bir şehrimizdir. İlgili bakanlarım zaten gerekli çalışmaları yaptılar ve ilk saha tespit çalışmalarına göre yaklaşık 100 milyon lira maddi zarar olduğu tahmin edilmektedir. Gereği neyse şüphesiz bizler yerine getireceğiz. Hortum gibi önüne gelen her şeyi yıkan sert rüzgarlar dünyanın her yerinde olduğu gibi ülkemizde de yaşanabiliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.