Erciş'te 25 Kasım etkinlikleri devam ediyor

Erciş'te 25 Kasım etkinlikleri devam ediyor

Erciş Belediyesi , 25 Kasım Dünya Kadına Yönelik Şiddete Karşı Mücadele günü kapsamında başlattığı etkinliklere devam ediyor.

YÜKSEKOVA HABER

VAN - Erciş Belediyesi Kadın Politikaları Müdürlüğü, 25 Kasım Dünya Kadına Yönelik Şiddete Karşı Mücadele günü kapsamında başlattığı etkinliklere devam ediyor.

Yapılan basın açıklaması ile startı verilen etkinlikler kapsamında ilçedeki kadın esnaflar ziyaret edilerek gül dağıtıldı.

Belediye Kadın Politikaları Müdürlüğü çalışanları ve belediye kadın meclis üyelerinin katıldığı ziyaretlerde ilçede gerçekleştirilecek olan etkinlik programı aktarıldı.

Ziyaretlerde 21 Kasım'da HDP Van Milletvekili Tuğba Hezer ve HDP İstanbul Milletvekili Hüda Kaya'nın katılımıyla gerçekleşecek seminer için kadınları davet eden belediye heyeti, kadınların birlik olup kadına yapılan her türlü şiddetin karşısında durması gerektiğini ifade etti.

Başlatılan etkinlikler kapsamında yarın ilçenin farklı yerlerinde kurulacak standlarda kadına yönelik şiddete karşı bilinçlendirme broşürlerin dağıtılacağı belirtildi.

y1-193.jpg

y2-152.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.