Emre Kongar'dan Cumhurbaşkanı adayı: Büyükerşen

Emre Kongar'dan Cumhurbaşkanı adayı: Büyükerşen

Yazar Emre Kongar, Marmaris'te düzenlenen imza gününde yanına gelen Yılmaz Büyükerşen'in elini havaya kaldırdı: Halk olarak bastıracağız bu adamı Cumhurbaşkanı adayı yaptıracağız...

Marmaris’te düzenlenen ‘3’üncü Kitap Günleri’ etkinliğine katılan yazar Emre Kongar, etkinliğe katılan Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükerşen’in elini tutup havaya kaldırarak, “Halk olarak bastıracağız, bu adamı Cumhurbaşkanı adayı yaptıracağız” dedi.

Marmaris Belediyesi tarafından 19 Mayıs Gençlik Meydanı’nda bu yıl 26 Ağustos- 4 Eylül arasında 3’üncü düzenlenen ‘Marmaris Kitap Günleri’ etkinliğinin son gününe usta yazarlar imza vermek için katıldı. Çeşitli şehirlerden gelerek stant açan 30 yayınevinin kitaplarını sattığı etkilikte; usta yazar ve köşe yazarı Emre Kongar, Hıfzı Topuz, Ali Topuz, Ali Demirsoy yer aldı. Yazarlara Marmaris Belediye Başkanı CHP’li Ali Acar, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Yılmaz Büyükerşen, CHP Marmaris İlçe Başkanı Acar Ünlü de eşlik etti. Vatandaşlar, stantlardan satın aldıkları kitapları yazarlara imzalatarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

‘HALK OLARAK BASTIRACAĞIZ’

Yoğun ilginin gösterildiği imza gününde yazar Emre Kongar, yanına gelen Yılmaz Büyükerşen’in elinden tutup havaya kaldırarak, “Halk olarak bastıracağız bu adamı Cumhurbaşkanı adayı yaptıracağız” dedi. Çevredekiler bu sözlere alkışlarla destek verdi. Kongar’ın açıklamalarına yanıt veren Büyükerşen, “Söyleyeceğim hiçbir şey yok. Buna ‘No comment’ derler. Kendisi beni çok sever ve sevgisinin göstergesi olarak ifade etti” dedi. Etkinlik sonrası İlçe Belediye Başkanı Ali Acar, yazarlara günün anısına plaket hediye etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.