Ekrem İmamoğlu'ndan Dilek İmamoğlu'na: Beğenisini kazanmışım ne mutlu bana

Ekrem İmamoğlu'ndan Dilek İmamoğlu'na: Beğenisini kazanmışım ne mutlu bana

CHP İBB Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, eşi Dilek İmamoğlu'nun söyleşisini paylaştı. Ekrem İmamoğlu, "Yıllar önce gönlünü kazanmıştım. Bu süreçte de akademik ve vatandaş gözüyle beğenisini kazanmışım" dedi.

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, eşi için bir paylaşımda bulundu. Dilek İmamoğlu’nun, Tuluhan Tekelioğlu ile yaptığı söyleşiyi Twitter hesabından paylaşan İmamoğlu, “Ne mutlu bana” notunu düştü.

Söyleşide akademik çalışmalarından bahseden Dilek İmamoğlu, eşini akademik olarak değerlendirdi. Dilek İmamoğlu, “Eşim demokratik lider özelliğine sahip. Bütün özellikleri var Ekrem’de. Kuvvetlendirmesi açısından destek oluyorum ama zaten onda Allah vergisi diyebilirim, liderlik özelliklerini taşıyor. Bir liderde olması gereken özellikleri alt alta koyduğumda entelektüel, karizmatik, takım çalışmasını çok iyi yapabilen, herkesin fikrine saygı duyan ama bütünleştirici bir etki ile beraber sentezini çıkarabilen özellikler var. Ne tarafını eleştireyim? Liderlik açısından eleştirilecek bir tarafı yok gibi geliyor bana. Ben biraz düşünsem bulurum” diye konuştu.

Söyleşiyi sosyal medya hesabından paylaşan Ekrem İmamoğlu ise, “Yıllar önce sevgili eşim Dilek’in gönlünü kazanmıştım. Bu süreçte de akademik ve vatandaş gözüyle beğenisini kazanmışım, ne mutlu bana” dedi.

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.