Ekrem İmamoğlu, VIP'te böyle engellenmiş

Ekrem İmamoğlu, VIP'te böyle engellenmiş

Ekrem İmamoğlu'nun, Ordu-Giresun Havalimanı’nda VIP salonu girişinde engellenmesine yönelik yeni görüntüler medyaya yansıdı.

Ordu Valisi Seddar Yavuz’un, kendisine ‘hakaret ve tehdit içeren söylemlerde bulunduğu’ iddiasıyla hakkında suç duyurusunda bulunduğu Ekrem İmamoğlu’nun,  Ordu-Giresun Havalimanı’nda VIP bölümünde maruz kaldığı uygulamaya ilişkin yeni görüntüler çıktı.

Görüntülerde, İmamoğlu’nun Yavuz’un talimatıyla görevliler tarafından engellenmesi üzerine CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun’un, yetkililere ulaşarak, sorunu çözmeye çalıştığı görülüyor. Görevlilerin tavırları nedeniyle gerginleşen ortamı ise İmamoğlu sonlandırmaya çalışıyor.

Gazeteci İrfan Değirmenci’nin paylaştığı yeni görüntülerde, İmamoğlu’nun Seyit Torun’a “Başkanım gel şuradan vatandaş gibi gidelim kurban olayım” dediği duyuluyor.

Bu sırada çok sayıda polisin CHP’li heyeti ittirerek, engellediği de görüntülerde yer alıyor.

31 Mart’ta kazandığı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, YSK kararıyla iptal edilen Ekrem İmamoğlu, bayramda Trabzon, Giresun ve Ordu’da binlerce kişinin katıldığı mitingler düzenlemişti.

Ordu’da ise valiliğin, CHP İl Başkanı’nı arayarak, mitingin erken bitirilmesini, aksi halde müdahale edileceğini bildirdiği belirtilmişti.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.