Ekonomi Koordinasyon Kurulu toplantısı sona erdi

Ekonomi Koordinasyon Kurulu toplantısı sona erdi

Beştepe'deki Ekonomi Koordinasyon Kurulu toplantısı, 2.5 saat sürdü. Toplantıda cari açık, faiz meselesi, enflasyon ve istihdam konuları ele alındı.

Beştepe’de yapılan Ekonomi Koordinasyon Kurulu (EKK) toplantısı sona erdi. Toplantı yaklaşık 2.5 saat sürdü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılan toplantıya, Ekonomiden sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Merkez Bankası Başkanı Murat Çetinkaya, ekonomiyle bürokratlar ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ekonomi başdanışmanları katıldı.

Toplantıdan önce açıklama yapan Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, “Bugünkü toplantıda cari açık, faiz meselesi, enflasyon, istihdam ve diğer konular da etraflı bir şekilde ele alınacak. Başbakanımızın bir paket açıklaması oldu. Bu sabah Maliye Bakanımız varlık getirecek kişilerle ilgili teşviklerin hayata getirileceğini ifade etti. Bu tür toplantılar zaman zaman yapılır. Buradan olağanüstülük ve panik hali çıkarmak doğru olmaz” demişti.

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.