E-devlet soyağacı sorgulama sayfası yeniden erişime açıldı

E-devlet soyağacı sorgulama sayfası yeniden erişime açıldı

Geçtiğimiz günlerde aşırı yoğunluk nedeniyle durdurulan e-Devlet "Alt-Üst Soy bilgisi sorgulama sayfası" yeniden erişime açıldı.

E-devlet sistemi üzerinden erişime açılan ve gösterilen yoğun ilgiden dolayı geçici olarak yayını durdurulan “alt-üst soy raporu” sorgulama sayfası yeniden açıldı.

“www.turkiye.gov.tr” internet sitesinden talep oluşturarak erişilen sayfada, soy bilgilerini içeren belgeyi edinebilmek için öncelikle e-devlet sistemine giriş yapmak gerekiyor.

Burada arama ekranına  “Alt-Üst Soy Bilgisi” yazılarak erişilen sayfada kimlik doğrulaması yapıldıktan sonra talep başvurusu yapılıyor.

Talep oluşturulmasının ardından ekrana otomatik olarak “Alt-üst soy bilgisi talebiniz alınmıştır. Talep sıranıza göre alt-üst soy bilgileriniz en kısa sürede hazırlanacaktır. Belgeniz oluşturulduğunda doğrulanmış cep telefonu numaranız veya e-posta adresine bilgilendirme yapılacaktır” mesajı geliyor.

Kimlik doğrulama tercihinize göre bilgiler cep telefonuna kısa mesaj ya da e-posta yoluyla elinize geçiyor.

Sorgulama ekranına ulaşmak için tıklayınız

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.