Düzce'de bir çocuğun daha cesedi bulundu

Düzce'de bir çocuğun daha cesedi bulundu

Yaklaşık 10 gün önce Düzce'de yaşanan sel ve toprak kaymasından sonra kaybolan yedi kişiden sonuncusu bulundu.

Düzce’de yaklaşık 10 gün önce yaşanan sel felaketinde kaybolan bir çocuğun daha cesedine ulaşıldı. Akçakoca ilçesine bağlı Uğurlu köyünden yaklaşık 1,5 kilometre uzaklıkta bulunan cesedin ardından kayıp son kişi de bulunmuş oldu. Ekipler arama çalışmalarına son verdi.

Su baskını ve toprak kayması yaşanan Düzce’nin Akçakoca ilçesine bağlı köyde bulunan çocuk cesedinin bulunduğu yerden çıkarılması için çalışmalar yürütülüyor.

NE OLMUŞTU?

Bölgede 17 ve 18 Temmuz’da etkili olan kuvvetli sağanaktan sonra Cumayeri, Gölyaka ve Akçakoca ilçelerinde Melen Çayı’nın taşması nedeniyle birçok noktada sel ve heyelan meydana gelmişti. Bölgeye sevk edilen İl Özel İdaresi, AFAD, 112 Acil Servis, itfaiye ve jandarma ekipleri ile helikopterlerin desteğinde köylerde mahsur kalan 227 kişi kurtarılmış, 7 kişi hakkında kayıp ihbarı yapılmıştı.

Yürütülen arama kurtarma çalışmalarında, 19 Temmuz’da Fatma Töngel’in, 21 Temmuz’da Cengiz Töngel’in, 22 Temmuz’da ikizlerden 7 yaşındaki Sanem Kaplan’ın, 23 Temmuz’da anne Nilgün Kaplan ile 9 yaşındaki kızı Funda Kaplan’ın, dün de Sanem Kaplan’ın ikizi 7 yaşındaki İlayda Senem Kaplan’ın cesedi bulunmuştu. Hakkında kayıp ihbarı yapılan 7 kişinin cansız bedenine ulaşılmış oldu.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.