Düzce Belediyesi Yüksekova'da iftar yemeği verdi

Düzce Belediyesi Yüksekova'da iftar yemeği verdi

Düzce Belediyesi, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde iftar yemeği verdi.

İlçenin İpekyolu üzerinde bulunan bir düğün salonunda Düzce Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programına Hakkari Vali Yardımcısı Hasan Ongun, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Büyükçiftlik Belde Belediye Başkanı Rüştü Zeydan, Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Özdemir, Ziraat Odası Başkanı Adnan Onay, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

İftar programının düzenlendiği düğün salonunda konuşan Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, "Bu gün Hakkari'deyiz, bugün Yüksekova'dayız, Düzce neresi Yüksekova neresi belki içinizden diyorsunuz bunların ne işi var buralarda. Sizinle kardeş olmaya geldik, birlik olmaya geldik, sizinle emsal olmaya geldik"dedi.

İş için veya başka bir sebeple buraya gelme gereğinde de içlerine bir tedirginliğin olduğunu ifade eden Keleş, "Buraya geldik kocaklaşık tanıştık dost olduk bu memleketi bu coğarayaya geldik ve anladık ki hiçte anlattıkları gibi değildir. İnşallah başımızdaki bu sıkıntılı günler gelip geçecek. Yine birlik ve beraberlik içinde dünyanın en güçlü ve kadım şehri milleti olamaya devam edecektir" ifadelerini kullandı.

Daha sonra bir konuşma yapan Hakkari Vali Yardımcısı Hasan Ongan, "Biz artık Yüksekova'da daha düne kadar konuştuğumuz kötü günleri değil, artık hizmeti, artık yatırımı, artık inşaatları, artık yükselen binaları konuşuyoruz. Yatırımın yanında inşallah önümüzdeki dönemde yatırımlarla birlikte birlik beraberlikler, kardeşlik köprülerinden başka iklimleri başka tecrübeleri paylaştığı günlerden bahsetmeye başlayacağız" şeklinde konuştu.

Düzce Belediyesi Yüksekova'da iftar yemeği verdi

Düzce Belediyesi Yüksekova'da iftar yemeği verdi

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.