Dursun Özbek'ten 'Arda Turan' açıklaması

Dursun Özbek'ten 'Arda Turan' açıklaması

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, bir gazetecinin sorduğu Arda Turan sorusuna "Transferi kapattık. Kitleleri memnun etmelisiniz. Eleştiriler, hatalarımızdan dönmemizi sağladı" yanıtını verdi. Özbek, yabancı sınırı hakkında konuştu.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, yeni transferler için yapılan imza töreninde bir gazetecinin sorduğu “Arda Turan niçin transfer edilmedi?” sorusuna, “Transferi kapattık. Kitleleri memnun etmelisiniz. Eleştiriler, hatalarımızdan dönmemizi sağladı” yanıtını verdi.

Sözcü’de yer alan habere göre, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, yeni transferlerin imza töreninde yabancı sınırı hakkında konuştu. Dursun Özbek, yasakların hiçbir zaman fayda getirmediğini söyledi.

Bir muhabirin Jason Denayer’a “Tudor isterse sol bekte oynar mısın?” sorusunun ardından araya giren Özbek, “Sorular harika, çok düşünmüş olmanız lazım” dedi. Daha önce de Karabükspor’dan transfer edilen Latovlevici’ye yöneltilen bir soruda “Sosyal medyada Galatasaray’a transfer haberini aldıktan sonra çekildiği söylenen çıplak bir fotoğrafı vardı. O fotoğraf doğru mu? Fotoğraf çok güzeldi” denildi.

Latovlevici ayrıca “Gelmeden önce Tudor ile ne konuştu?” sorusuna ise “Tudor ile hiç görüşmedim” yanıtı verdi. Ardından bir muhabirin yabancı sınırıyla Dursun Özbek’in görüşünü sorması üzerine Başkan Özbek, “Sabahtan beri soru soruyorsunuz, asıl soru bu” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.