Dünyanın en uzun kedisi: Omar

Dünyanın en uzun kedisi: Omar

Avustralya'da yaşayan Omar isimli bir kedi, internette fenomen oldu. 120 santimetre boyundaki Omar, dünyanın en uzun kedisi unvanı için Guinness Rekorlar Kitabı'ndan haber bekliyor.

Sosyal medya, sahibinin ‘dünyanın en uzun kedisi’ unvanı için Guinness Rekorlar Kitabı’na başvuruda bulunduğu, Instagram’da 20 bini aşkın takipçisi olan ‘Omar’ isimli kediyi konuşuyor. 120 santimetre boyundaki Omar, internette fenomen oldu.

Maine coon cinsi bir erkek olan Omar’ın sahibi, Avustralyalı Stephy Hirst. Sahibi, kedinin sadece kanguru eti yediğini anlattı.

Omar, kendi adına bir Instagram hesabı açılmasından sonra ‘meşhur’ olmuş durumda. Sahibi en uzun kedi unvanı için Guinness yetkililerinden haber beklerken, evlerinden gazeteci eksik olmuyor. Hirst’e göre, Omar bunca ilgiden pek memnun değil.

Dünyanın en uzun kedisi rekoru şu an, İngiltere’de Ludo isimli bir kediye ait. Ancak 118 santimetre boyundaki Ludo, rekorunu Omar’a kaptıracak gibi görünüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.