Düğünde ateş açıldı: 5'i çocuk 6 yaralı

Düğünde ateş açıldı: 5'i çocuk 6 yaralı

Gaziantep'te bir düğünde tüfekle ateş açıldı. Saçmaların isabet ettiği 5'i çocuk 6 kişi hastaneye kaldırıldı.

Gaziantep’te, sokakta yapılan düğünde, K.Ö. isimli kişi pompalı tüfekle ateş açtı. Olayda, 5’i çocuk 6 kişi hafif şekilde yaralandı. Polis, araması bulunduğu belirtilen K.Ö.’nün yakalanması için çalışma başlattı.

Mithatpaşa Mahallesi’nde bir okulda oynayan çocuklara ateş açıldığı öne sürüldü. Daha sonra olayın bir düğünde yaşandığı açıklandı. Sokakta yapılan düğün sırasında K.Ö. isimli kişi, pompalı tüfekle rastgele ateş açtı. Tüfekten çıkan saçmalar nedeniyle, yaşları 10 ve 17 arasında değişen 5 çocuk ile H.C. isimli kişi hafifi şekilde yaralandı.

Yaralılara ambulanslarla Şehitkamil Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Olayla ilgili araştırma başlatan polis, tüfeği ateşleyen kişinin “Resmi belgede sahtecilik” suçundan aranan ve 6 ayrı suç kaydığı bulunduğu belirtilen K.Ö. olduğunu belirledi. K.Ö.’nün yakalaması  için çalışma başlatıldı.

VALİLİK: OKULLA İLGİSİ YOK

Gaziantep Valiliği, olayla ilgili yazılı açıklama yaptı. Olayın Nezihe Osman Atay Ortaokulu’na 100-150 metre uzaklıkta gerçekleştiği belirtilen açıklamada, “Yaralılarımız tedavi edilmek üzere hastaneye sevk edilmiş olup, hayati tehlikeleri bulunmamaktadır. Olayın şüphelisi (K.Ö)’nün yakalanması için gerekli çalışmalar sürdürülmektedir. Bazı basın yayın organlarındaki haberlerde geçen “okul bahçesinde pompalı dehşeti, okula saldırı” ifadeleri gerçeği yansıtmamaktadır” denildi.

Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan yapılan açıklamada ise olayla ilgili soruşturma başlatıldığı ifade edildi. (GAZİANTEP/DHA)

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum