Doktor hastalarını bırakıp kaçtı

Doktor hastalarını bırakıp kaçtı

Burun estetiği yapan Doktor Bekir Sivri, ofisini kapatıp Dubai'ye gitti. Kapora aldığı 300 hastası doktorun peşine düştü.

Kulak-burun-boğaz hastalıkları uzmanı Op. Dr. Bekir Sivri, burun estetiği yaptığı ve henüz iyileşme süreci devam eden hastalarını, ameliyat etmek üzere randevu verdiği, hatta bir kısmından da kapora aldığı kişilere rağmen ofisini kapatıp ortadan kayboldu. Hastaların Dr. Sivri’nin kaçışını anlamaları uzun zaman almadı. Her zaman konuştukları Dr. Sivri’nin asistanı B., kimine kolunu kırdığını kimine bacağından ameliyat olduğunu, haziran ayı içinde tekrar aramalarını söyledi. Ancak, Dr. Sivri, ofisini kapatmıştı.

Hürriyet’ten Mesude Erşan’ın haberine göre, durumdan şüphelenen hastalar sosyal medya üzerinden örgütlendi. Önce WhatsApp, arkasından Instagram’da “Dr. Bekir Sivri mağdurları” gruplarını kurdular. Sayıları 300’ü aşan mağdurlar, sosyal medyada canlı yayın yapmaya başlayınca Instagram hesapları iki kez hack’lendi.

Dr. Sivri’yi tanıyan ve adını vermek istemeyen bir meslektaşı, “Çok hızlı gidiyor, bir haftada yapılması gereken ameliyatları bir günde yapıyordu. Kimse ayda 100 burun ameliyatı yapamaz, yapmamalı. Çok ameliyat yaparsa sorun yaşayacağı konusunda uyarmıştım. Bence bu yükü kaldıramadı. Psikolojisi bozuktu. Bir yıl kadar önce eşinden boşandı. Bir görüşmemizde, ‘Kalmayacağım bu ülkede, gideceğim’ dedi. Ciddiye almadım. Kaçmış durumuna düştü. Duyduğuma göre Dubai’de çalışma izni çıkmış. Artık orada çalışacak” dedi.

Dr. Sivri, kişisel web sitesini ve Türkiye’deki diğer sosyal medya hesaplarını kapattı. Dubai’deki ünlü Burj El Arab Oteli’nin önünde çekilmiş fotoğrafıyla açtığı yeni bir sosyal medya hesabında Dubai Estetik Merkezi’nde çalıştığı bilgisini yazdı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.