Doğramacı: Yüksekova'da son 40 günde 21 Milyon TL'lik sosyal yardım yapıldı

Doğramacı: Yüksekova'da son 40 günde 21 Milyon TL'lik sosyal yardım yapıldı

Yüksekova Kaymakamı Osman Doğramacı, son 40 gün içerisinde Yüksekova'da yapılan sosyal yardımın 20 Milyon TL'nin üzerinde olduğunu söyledi.

Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Osman Doğramacı, bir vatandaşın twitter üzerinden yazdığı  "Ben şehrin bir vatandaşı olarak Yüksekova Kaymakamlığı ve Belediyenin hiçbir çalışma, hizmet verdiğini görmüyorum. Hele bu izole süreçte biraz kar yağmur yağdığında sokaklarımız çamurdan geçilmiyor. Ayrıyetten bu işsiz süreçte Yüksekova Belediye olarak Yüksekova bir yardım yapılmıyor" şeklindeki mesajına cevap verdi.

'Bu konuda açıklama yapmak istemezdim'

Doğramacı vatandaşın mesajına, "Geçtiğimiz 40 günde Yüksekova'da dağıtılan sosyal yardım miktarı 21.000.000 TL'nin üzerinde. Bu süreçte devletimizin her türlü imkanlarını seferber ettiği gerçeğine, kaymakamlığımız öncülüğündeki Vefa Sosyal Destek Grubundaki arkadaşlarımızın emeklerine biraz saygı gösterelim. Bu konuda bir açıklama yapmak istemezdim. Fakat insanımızı kötü niyetlilerin yanlış ve yanıltıcı fikirlerine maruz bırakmamak adına yapılan işleri ifade etmek zorunda kaldım. Vicdan ve insaf sahipleri bu şehre hizmet edeni de şehri yaşanılmaz hale getireni de çok iyi biliyorlar" ifadeleriyle yanıt verdi. 

Etiketler : , , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
28 Yorum