'Doğan TV'de işten çıkarmalar başladı'

'Doğan TV'de işten çıkarmalar başladı'

Doğan TV bünyesindeki kanallarda çalışan 40'ın üzerinde kişinin işine son verildiği belirtiliyor. Müzik kanalı Dream Türk’ün de ekonomik nedenlerle kapatılacağı ifade ediliyor.

Türkiye’de ulusal yayın yapan Kanal D, teve2 ve CNN Türk ile Avrupa’da yayın yapan Euro D, müzik kanalları Dream TV ve Dream Türk TV’yi bünyesinde barındıran Doğan TV’de şimdiden personel çıkartılmasının başladığı ve 40’ın üzerinde isimle yolların ayrıldığı kulislerde konuşuluyor.

Medyaradar’ın haberine göre, Doğan TV bünyesindeki televizyon ve radyo kanallarına hizmet veren teknik ekipten aralarında reji çalışanı Alper Pehlivan, kameramanlar  Erdost Toprakçı, Tezhan Gümüş ve Semih Coşar, Yönetmen Hazan Zeydan, ışık operatörü Muttalip Parlak ve teknik hizmetler bölümünden Bülent Ulaş ile Oktay Çakmak dahil 40’ın üzerinde çalışan işten çıkarıldı.

2007’de hizmet vermeye başlayan dijital platform D-Smart ile 5 yıldır yayında olan Teve2’de de tenkisat rüzgârları esiyor. Doğan Yayın Holding’in, çıkarılacak isimler ve kemer sıkma politikasının detayları için uzun süredir çalıştığı ve çok sayıda çalışan ile yollarını ayırmaya planladığı konuşuluyor.

Doğan Medya Grubuna bağlı müzik kanalı Dream Türk’ün de ekonomik tedbirler nedeniyle kapatılacağı ve 3 çalışanın işten çıkarılacağı kulislerde konuşulan bir diğer konu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.