Diyarbakır'dan Öykü Arin’e destek

Diyarbakır'dan Öykü Arin’e destek

Diyarbakır sivil toplum kuruluşları üyeleri, Öykü Arin'e umut olmak için kan verdiler. Katılımcılar, 'kampanyanın uygun donör bulununcaya kadar devam etmesi gerektiğini' vurguladılar.

İzmir’de yaşayan ve lösemi teşhisi konulan üç buçuk yaşındaki Öykü Arin ve diğer lösemi hastalarına destek ve umut olmak amacıyla başlatılan kök hücre bağışı kampanyasına bir destek de Diyarbakır’daki sivil toplum kuruluşlarından geldi.

TMMOB Diyarbakır İl Koordinasyon Kuruluna Bağlı Odalar ve Tabipler Odası Diyarbakır Şubesi üyeleri kan bağışında bulundu.

TMMOB Diyarbakır İl Koordinasyon Kuruluna Bağlı Odalar’ın yöneticileri, çalışanları ve üyeleri Ekinciler Caddesi’nde bulunan Kızılay kan bağışı merkezine gelerek Öykü Arin ve diğer lösemili hastalara uygun donör olma umuduyla kan bağışında bulundular.

Katılımcılar kısa bir açıklama yaparak, ‘kampanyanın uygun donör bulununcaya kadar devam etmesi gerektiğini’ ifade ederek kamuoyuna destek çağrısında bulundular.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.