Diyarbakır'da kayyım seçim öncesi memur kadrosu açtı

Diyarbakır'da kayyım seçim öncesi memur kadrosu açtı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nde memur olarak istihdam edilecek 387 kişilik kadro için binlerce başvuru oldu. Belediye önünde uzun kuyruklar oluştu.

Yerel seçime 33 gün kala, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne 387 kişilik memur alımı için başvuru alınmaya başlandı. Kayyım tarafından yönetilen Büyükşehir Belediyesi, Devlet Personel Başkanlığı aracılığıyla 387 memur alınacağını duyurdu.

‘ŞARTLARI TAŞIYANLAR UYGUN GÖRÜLÜRSE İŞE ALINACAK’

Duyuru üzerine memur olmak isteyenler, başvuruların yapıldığı Büyükşehir Belediyesi Kongre Merkezi önünde uzun kuyruk oluşturdu.

KPSS şartı aranan memurluk için sıraya girenler, T.C. kimlik numarası ile ÖSYM kayıtlarının uyumu kontrol edildikten sonra KPSS puanlarına göre değerlendirilip, tabi tutulacakları sözlü sınavın ardından uygun görülmeleri halinde işe alınacak.

Başvuruların, 6 Mart’ta sona ereceği belirtildi.

Memur olma umuduyla sırada bekleyenlerden bir genç, “Memur alımı duyurusuyla geldik. Ümitliyiz, umarım işe alınırım” dedi.

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum