Dilber Ay'a veda: Yıldızlar yoldaşın olsun

Dilber Ay'a veda: Yıldızlar yoldaşın olsun

Dilber Ay'ın vefatının ardından çok sayıda ünlü isim sosyal medyada başsağlığı mesajlarını paylaştı. Ferhat Tunç, Servet Kocakaya ve Kardeş Türküler'in bir televizyon röportajına imza atan Cüneyt Özdemir de mesaj paylaşan isimler arasındaydı...

Sanatçı Dilber Ay, geçirdiği kalp krizi nedeniyle 63 yaşında hayatını kaybetti. Bir süredir yurtdışında yaşayan sanatçı Ferhat Tunç, aynı sahneyi paylaşan Kardeş Türküler ve unutulmaz bir televizyon röportajı yapan televizyoncu Cüneyt Özdemir de mesaj paylaşanlar arasında yer aldı.

Ferhat Tunç, “Barak müziği denince ilk akla gelen isimdi. Bu kültürün emekçisi cesur bir kadındı. Ömrünün son yıllarında daha çok fark edildi ve hepimiz onu çok sevdik. Uğurlar olsun ablacım, yıldızlar yoldaşın olsun” derken Özdemir, “Dilber Ay’ın kendisi ile şahsen hiç karşılıklı tanışmamış olsak da sanırım 5n1k canlı yayınındaki bu anlar ile hatırlanacağız. Allah Rahmet Eylesin” dedi. Kadın Savunması ve sanatçı Merve Özbey ise Ay’ın bir kadın olarak yaşadıklarına dikkat çekti: “13 yaşında zorla evlendirildi, çocuk yaşta çocuk doğurdu, kendisine tecavüz etmeye çalışan erkeğe karşı Özsavunma hakkını kullanıp cezaevinde yattı.”

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.