Devlet Bahçeli: Güvenli bölge terörün güvenliğini sağlamak için

Devlet Bahçeli: Güvenli bölge terörün güvenliğini sağlamak için

Devlet Bahçeli, partisinin belediye başkanlarını tanıttığı toplantıda konuştu. Bahçeli, ABD ile birlikte Suriye'de bir 'güvenli bölge' kurulması konusunda yine hükümetin aksi yönde açıklamalar yaptı.

MHP 31 Mart yerel seçimlerinde göstereceği belediye başkan adayları için Ankara Spor Salonu’nda aday tanıtım toplantısı yaptı.

Milliyetçi Çalışma Partisi’nin MHP’ye dönüşmesinin 26. yıl dönümünde yapılan törende salona MHP’nin ana seçim sloganı “Beka İçin Milli Karar Cumhur İçin İstikrar” yazılı pankartlar asıldı.

Salonda ayrıca “Sağduyunun birlikteliği Cumhur İttifakı”, “Üretken Belediyecilik- Bütüncül yaklaşım-Birlikte Yönetim” yazılı pankartlar yer aldı.

Tanıtım toplantısının başında Mustafa Yıldızdoğan’ın verdiği konserde katılımcılar hep birlikte “Devletin başına devlet gelecek” şarkısını seslendirdi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin salona girişi sırasında yeni yapılan seçim şarkılarından Mustafa Yıldızdoğan’ın “Ehline emanet” şarkısı çalındı. Bahçeli, “Hareketin lideri Devlet Bahçeli” sloganı ile kürsüye çıktı.

ADAYLARLA TOPLU FOTOĞRAF

31 Mart seçimlerinin beka seçimi olduğunu anlatan Bahçeli, katılımcılara, “Belediye başkan adaylarımızı şehirlerinizin yönetimine getirecek misiniz? Doğrudan aday çıkarmadığımız seçim çevrelerinde Cumhur İttifakı’nın adaylarına gönül huzuruyla destek olacak mısınız? Zilleti mağlup edecek misiniz? Söz veriyor musunuz?” diye sordu. Katılımcılar hep bir ağızdan “evet” diye karşılık verdi. Bahçeli’nin konuşmasının ardından MHP’nin belediye başkan adayları illere göre alfabetik sırayla sahneye davet edildi. Bahçeli ile adaylar toplu fotoğraf çektirdi.

Bahçeli, konuşmasında CHP’nin 24 Haziran seçimlerindeki cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’ye sert sözlerle yüklendi. İnce’nin, MHP’nin “Cumhur İttifakı’nın yerel seçimleri kazanamamasının ülke için beka sorunu olacağı” yönündeki söylemine ilişkin yaptığı, “Sadece bir yerel seçimi bekâ sorunu olarak millete anlatmak olsa olsa zekâ sorunu” açıklamasına şu ifadelerle yanıt verdi: “Partisinin genel başkanını hedef alan bir zat, ağzından çıkanı kulağı duymayacak bir noktaya savrulmuştur. Aklı epey incelmiş. Bu zavallıya göre; sadece bir yerel seçimi bekâ sorunu olarak millete anlatmak, olsa olsa zekâ sorunuymuş. Bu yaklaşımdan uzak durulması lazımmış. Bu ucube zihniyete layık olduğu muameleyi yapacağız. Vay densiz vay. Bekâyı zekâ sorunu olarak görmek ancak senin gibi mankurtların işidir. Zillet beğenmedi, zillet takdir etmedi diye bekâmızı yok mu sayacağız.”

Bahçeli’nin açıklamalarından bazı satır başları şöyle:

MİLLET ZALİMLERİ DEFETME DİRAYETİNE SAHİP: 31 Mart 2019’da inanıyorum ki Türkiye ehline teslim edilecektir. Türkiye’nin önünü kesmeye kimsenin gücü yetmeyecektir. Hiçbir kimse aklından çıkarmasın ki sınırda nöbete ihtiyaç varsa bir selâ yeter bu millete. Belalar kol geziyorsa silip atacak dirayet vardır bu millette zalimler toplanıp yıkım için fırsat kolluyorsa hepsini def edecek hamiyet vardır, heyecan vardır. Bunların hepsi buradadır bu salondadır.

3 ÖNEMLİ GELİŞMEYİ KUTLUYORUZ: Ülkücü hareket korkusuzdur, vicdanlıdır, akıl doludur… İçinde bulunduğumuz zaman kesiti kutlu davamızın 3 önemli gelişmesinin yıl dönümüdür. Bunların ilki 9 Ocak 2019 Ülkü Ocakları’mızın kuruluşunun 50. yılıdır. Ülkü Ocakları’mızın varlığı ile her daim iftihar ettik. İkinci olarak 26 yıl önce partimizin ismi tekrar MHP olarak kabul görmüştü. Üçüncü olarak önümüzdeki 9 Şubat günü MHP’nin 50. yılını şölen havasında çok büyük ve görkemli bir törenle kutlayacağız.

MÜCADELEMİZ UCUZ DEĞİLDİR, UYDURUK DEĞİLDİR: MHP için imkansız diye bir şey yoktur, böyle bir şey kitapta yazmaz. Yazmamış asla da yazmayacaktır. Acizler için imkânsız, korkaklar için müthiş gözüken şeyler kahramanlar için idealdir. Türk milletine hizmet yolunda zorluk varsa aşacağız, imkansızlık varsa mutlaka üstesinden geleceğiz. Hep söyledim yine söylüyorum, iman varsa imkan vardır, irade diriyse istiklal güvendedir, istikbal güvence altındadır. Gerisi hikayedir, palavradır.  İnanmış bir ülkücü asırlara bedeldir. Mücadelemiz kolay değildi, ucuz değildi; uyduruk hiç değildi.

MİLLET SEÇİMDE CUMHUR İTTİFAKI DİYECEK: 9 Şubat’ta MHP’nin 50’inci yıldönümünü şölenle kutlayacağız. Ülkemizin en hassas döneminde yapılacak olan seçimlere 67 gün kala adaylarımızın takdim ve tanıtımı için toplandık. İşimiz çok hedeflerimiz büyük yükümüz ağırdır. İnanıyorum ki 31 Mart’ta Türkiye ehline emanet edilecek. Sağduyunun birlikteliği Cumhur İttifakı diyor, parlak bir geleceğin kilidini açmak için çalışıyoruz. Türkiye’nin önünü kesmeye kimsenin gücü yetmeyecektir. 863 belediye başkan adayımızın seçilmesini, Cumhur İttifakı’nın zafere imza atmasını istiyoruz.

AMERİKA SURİYE’DEN ÇEKİLMEYECEK: ABD’nin Suriye’den çekiliyorum iddiaları her geçen gün inandırıcılığını kaybediyor. ABD’nin dayattığı güvenli bölge teklifiyle terör örgütlerinin güvenliğini sağlama gayesi ön plandadır, son tahlilde milli bekamız risk ve tehditlerin markajındadır. Yeni bir Barzani modeli kafalardadır, yeni bir özerk yapılanma gündemin başköşesindedir. Geçen hafta Türkiye’yi ziyaret eden ABD’li Senatörün YPG’yi PKK’nın politik kolu olarak itiraf ve ifadesi hâlâ akıllardadır. ABD’nin Suriye’den çekildim çekiliyorum iddiaları her geçen gün anlam ve inandırıcılığını kaybediyor. Menbiç’te, Afrin’de ABD’li askerlere yönelik peş peşe manidar saldırılar gerçekleşiyor. Ve Türk milleti Fırat’ın doğusuna girilmesini, teröristlerin imha edilmesini sabırsızlıkla bekliyor. Kaybedilen her gün, her saat, her an aleyhimizedir. Fırat’ın doğusu hainlerden temizlenmedikten sonra vatan tehlikededir.

Etiketler : , ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.