Deva Partisi Hakkari'de teşkilatlanma çalışması başlattı

Deva Partisi Hakkari'de teşkilatlanma çalışması başlattı

Ali Babacan liderliğinde kurulan Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Hakkari’de teşkilatlanma çalışmalarına başladı. 

Partinin Kurucular Kurulu üyesi Hakkarili Avukat Rojhat Ölmez, partisinin Hakkari il ve ilçe teşkilatlarında görev alacak isimleri belirleme için bölge komisyonun kurulduğu söyledi. Ölmez, Ali Babacan’ın öncülüğünde Mart ayında kurulan DEVA Partisi’nin genel merkez birimlerinin oluşturulduğunu belirterek, “90 kişilik Kurucular Kurulu üyeleri arasında bulunmaktan onur duyduğumu gururla ifade etmek isterim. Kurucularımızın %30’u kadınlardan, yaklaşık %20’si gençlerden oluşmaktadır. Partimiz farklı kesimlerden ve fikirlerden insanların demokrasi, hukukun üstünlüğü ve refah idealleriyle bir araya geldikleri bir oluşumdur” dedi. 81 il ile 922 ilçe teşkilatların oluşturulması çalışmalara başladıklarını anlatan Ölmez, teşkilatlarda görev alacak isimleri belirlemek 18 bölge komisyonu oluşturduklarını ifade etti. 

Ölmez, “Hakkâri ve Van illerimizi de kapsayan bölgemizde de çalışmalarımıza hız vermiş bulunmaktayız. En kısa sürede il ve ilçe başkanlıklarımız oluşturulacaktır. Büyük bir kısmı karantina sürecinde geçen bu kısa dönemde 60 bin gönüllümüzün partimiz çalışmalarına katılmak üzere başvurmuş olması bizim için ayrıca sevindirici olmuştur. Üyelik ve gönüllülük başvurularımız halihazırda partimizin internet sitesi üzerinden devam etmektedir. Sevinerek ifade etmek isterim ki, Hakkâri il ve ilçe teşkilatlarımızın oluşumu için yoğun bir talep ve ilgi ile karşılaşmış durumdayız. Bölgemizde halkımız şimdiden partimizin çalışmalarına teveccüh göstermiş durumdadır. Bu teveccüh bizleri daha da fazla çalışmaya ve sorumluluk almaya yöneltmektedir” dedi.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum