Deprem Araştırma Komisyonu ilk toplantısını gerçekleştirdi

Deprem Araştırma Komisyonu ilk toplantısını gerçekleştirdi

Meclis’te kurulan Deprem Araştırma Komisyonu ilk toplantısını gerçekleştirerek, divan seçimini yaptı.

Depreme Karşı Alınabilecek Önlemlerin ve Depremlerin Zararlarının En Aza İndirilmesi İçin Alınması Gereken Tedbirlerin Belirlenmesi Amacıyla Kurulan Meclis Araştırma Komisyonu, ilk toplantısını gerçekleştirerek divan seçimini yaptı.

Komisyon Başkanı olarak AKP Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu seçilirken, Komisyon Başkanvekili ise AKP Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker seçildi.

Komisyon Başkanı Uncuoğlu, çalışmalarında toplumun her kesiminin düşüncelerine yer vereceklerini belirterek komisyon üyelerine teşekkür etti.Uncuoğlu, komisyonun önemli çalışmalara imza atacağını, zamanın sınırlı olması nedeniyle hızlı ve etkili kararlar alacaklarını, gerekirse alt komisyonlar kurarak Ankara dışındaki illerde de çalışma yapabileceklerini söyledi.

HDP İstanbul Milletvekili Ali Kenanoğlu, depremin siyasetten bağımsız olmadığını, siyasi bir bakış açısıyla binalara ruhsat verildiğini, depremin bu yönüyle de ele alınması gerektiğini belirtti.

CHP İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek de, Türkiye'de deprem denilince yaşanan değil, yaşanacak İstanbul depreminin akla geldiğini söyledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.