Demirtaş'ın anne ve babası kaza yaptı

Demirtaş'ın anne ve babası kaza yaptı

Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunan HDP'nin eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın annesi Sadiye Demirtaş, babası Tahir Demirtaş ile iki kayınbiraderi ve eniştesinin de içinde bulunduğu araç Çorlu yakınlarında trafik kazası yaptı.

 Selahattin Demirtaş’ın kardeşi Aygül Demirtaş şu açıklamayı yaptı: “Anne ve babam, görüş için Edirne Cezaevi’ne giderken Çorlu-Edirne yolunda trafik kazası geçirdi. Hastaneye kaldırıldılar. Sağlık durumları iyi. Müşahade altında tutuluyorlar.”

Kaza yapan aracın içinde Tahir ve Sadiye Demirtaş’ın yanı sıra Selahattin Demirtaş’ın kayınbiraderleri Mehmet ve Hüseyin akkaya ile eniştesi Fesih Türkmen de bulunuyordu. Yaralıların hepsinin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. HDP Eş Genel Başkan Sezai Temelli ve Pervin Buldan’ın da yer aldığı partili heyet, Demirtaş ailesini ziyaret etmek için Çorlu’ya doğru hareket etti.

t1-097.jpg

h1-100.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum