Demirtaş ve Zeydan, Koma Dengda'ya bağlama hediye etti

Demirtaş ve Zeydan, Koma Dengda'ya bağlama hediye etti

Edirne Cezaevi’nde tutuklu bulunan Selahattin Demirtaş ve Abdullah Zeydan, Yüksekova sokaklarında müzik yapan Koma Dengda üyelerine bağlama hediye etti.

Hakkari’nin Yüksekova ilçesi sokaklarında Kürtçe şarkılar seslendiren Koma Dengda adlı müzik grubu üyelerine Edirne F Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda tutuklu bulunan HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve Hakkari eski milletvekili Abdullah Zeydan tarafından bağlama hediye edildi.

Hediye edilen bağlamaların ulaştığı Koma Dengda üyeleri, Demirtaş ve Zeydan’a teşekkürlerini “Bizlere gönderdikleri bağlamalar bizim için manevi bir değer taşıyor. Minnet ve teşekkür duygularımızı ne kadar da aktarsak azdır. Onlara, Kürt kültürünü daha da ileri taşıma sözü veriyoruz. İyi ki varsınız” sözleriyle dile getirdi.

Grup üyeleri her iki siyasetçiye Selahattin Demirtaş’ın bestesi olan ‘Giden Kuşlar’ ve katıldığı bir programda seslendirdiği ‘Porê delala min sore’ şarkılarını seslendirerek selam gönderdi.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.