Demirtaş ve Yüksekdağ’dan ÖHD Genel Kurulu’na mesaj

Demirtaş ve Yüksekdağ’dan ÖHD Genel Kurulu’na mesaj

HDP'nin cezaevinde olan önceki eş başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ, Özgürlük İçin Hukukçular Derneği'nin İzmir Şubesi'nin 1. Olağan Kurulu'na dayanışma mesajı gönderdi

Özgürlük için Hukukçular Derneği (ÖHD) İzmir Şubesi 1. Olağan Kurulu, bugün İzmir Barosu Konferans Salonu’nda başladı. İzmir Barosu adına, Genel Kurul’u selamlayan Yönetim Kurulu Üyesi Av. Ali Deman Güler kısa bir konuşma yaptı.. Kurulda, HDP’nin eski Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ’ın cezaevinden gönderdikleri mesajlar okundu. Demirtaş ve Yüksekdağ gönderdikleri mesajlarla Genel Kurulu selamladı.

‘UMUDUN VE İNADIN MÜCADELESİNİ TEMSİL EDİYORSUNUZ”

Yüksekdağ, Kandıra Cezaevinden gönderdiği mesajda, “Hepinizi sevgiyle selamlıyor, genel kurulunuzun başarılara vesile olmasını diliyorum. Özgürlük ve hukukun katledildiği modern faşizm zamanlarında yıkıcı ve yok edici iktidarların karşısında umudun ve inadın mücadelesini temsil ediyorsunuz. Tutsak ziyaretçiler olarak sizleri her zaman yanımızda hissediyoruz. Müvekkilleriniz ve yoldaşlarınız olarak hukuk ve adalet mücadelenizde her zaman yanınızdayız. Sizleri sevgi ve özlemle kucaklıyoruz” dedi.

Etiketler : ,
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.